De jeugd heeft je nodig!!!

Bij Belfeldia hebben we de jeugd in een hoog vaandel staan, waarbij doorstroming richting selectie het uiteindelijke doel is. De jeugd, 190 enthousiaste spelers, is verdeeld over 14 jeugdteams waarvoor begeleiding nodig is. Als club proberen wij elk jaar opnieuw voor elk team de juiste trainers en leiders te verzorgen. Helaas krijgen we dit voor komend seizoen nog niet gerealiseerd. Met name voor de JO17-1 (B1) JO13-2 (D2) en de JO11-1 (E1) zijn wij nog op zoek naar trainers / begeleiders die deze jongens willen helpen bij trainingen en wedstrijden.

Lijkt het jou leuk om een rol te vervullen voor de jeugd van Belfeldia en mocht je ons willen uithelpen, dan is het geen probleem als je niet bij alle trainings- en / of wedstrijddagen aanwezig kunt zijn. Alle hulp is welkom en vele handen maken licht werk. Dit geldt niet alleen voor de genoemde teams maar ook voor alle andere teams.

Dus: Mocht jij je geroepen voelen, of iemand kennen die een van deze rollen op het lijf geschreven is, verzoeken we je te mailen naar: voetbaltechnischezaken@belfeldia.nl

Deze jongens verdienen toch ook een goede trainer en leider:

belfeldia-C1_kl belfeldia-F1_kl E2_1_kl