Bram Peulen: Even voorstellen

Zoals eerder vermeld op deze website is op de Algemene Ledenvergadering jongstleden Bram Peulen verkozen als voorzitter voetbaltechnische zaken van Belfeldia. Bij deze stelt Bram zich voor:

bram-peulenMijn naam is Bram Peulen, 23 jaar en woon hetzelfde aantal jaren in Belfeld. Toen ik 5 jaar was hebben mijn ouders mij lid gemaakt van Belfeldia waarbij ik de jeugd doorlopen heb en nu het 5e seizoen in de selectie speel. Als vrijwilliger heb ik een aantal jaren voor jeugdteams gestaan. Hiermee heb ik moeten stoppen vanwege het studeren. Nu dat ik er bijna klaar mee ben werd het tijd om weer wat voor de club te kunnen betekenen. Na een algemene ledenvergadering, waar Geert Kurstjens stopte bij VTZ heb ik aan toenmalig voorzitter van VTZ, Dennis Reijnhout, gevraagd of ze nog iemand nodig hadden. Zo ben ik bij VTZ binnen gerold.

Na overdracht van het voorzitterschap bij VTZ heb ik ook gevraagd om bij het bestuur te komen. Ideaal moment aangezien Dennis ermee stopte. Voor beide functies heb ik me een aantal doelen gesteld die ik, samen met het bestuur en voetbaltechnische zaken, op korte of middel lange termijn wil behalen. Zo hopen we op een gestructureerde manier meer vrijwilligers te krijgen voor de voetbalclub binnen verschillende commissies. Onder het mom van vele handen maken licht werk, kan er een hele hoop gebeuren waar het nu in de handen van enkele vrijwilligers is. In het verhaal van meer vrijwilligers hoop ik dat we de trainers beter kunnen helpen en begeleiden. De eerste stappen zijn hierin ondernomen met een jeugd coördinator die er voor de jeugdleiders is. Door middel van het verbeteren van de jeugdleiders in inzicht en techniek kunnen de jeugdspelers op een hoger niveau komen. Meer contact uren voor jeugdleiders voor diegene die hier open voor staan. Als laatste, meer openheid vanuit voetbaltechnische zaken richting ouders van de jeugdleden om ouders inzicht te geven wat er allemaal achter de schermen plaats vindt om hun kinderen te laten voetballen. En ouders een kans te geven om hun verhaal te vertellen.

Veel aandacht gaat voor mij uit naar de jeugd. Maar ook het senioren en dames voetbal komt aan bod. Zo hebben we al 5 jaar een damesteam en zien we bij clubs om ons heen dat het steeds moeilijker wordt om die te behouden. Bij Belfeldia hebben we vanuit de jeugd, meiden rondlopen, voor de toekomst. Hopelijk kunnen we een nieuw meidenteam samenstellen om te borgen dat het damesvoetbal blijft bestaan binnen Belfeldia.

Hopelijk zien en spreken we elkaar eens op het sportpark.

Met sportieve groet,

Bram Peulen