Pietentraining bij vv Belfeldia voor de minipupillen!

pietentraining-48Net als andere jaren heeft Sinterklaas ook dit jaar één van zijn Pieten naar de training van de mini-pupillen gestuurd. Een mooie traditie, die dit jaar wederom erg geslaagd was! Er is veel gelachen door onze kleinsten van Belfeldia en daar draait het toch om! Alle jongens en meisjes waren verkleedt als Zwarte Piet of Sinterklaas naar de training gekomen met een nep-pakje wat ze nodig hadden tijdens de training. Ze genoten met volle teugen alleen bleek zwarte Piet beter te kunnen klimmen op de daken dan te kunnen voetballen. Je zou denken dat alle Spanjaarden wel een beetje kunnen voetballen, maar deze zwarte Piet….pietentraining-34

Zwarte Piet deed de warming up voor, er werd met de nep-pakje over gegooid en het spelletje “latje trappen” werd voor deze training veranderd in “kadootje-trappen”. Heel leuk gedaan trainers Frank en Patrick!
Na de training kreeg iedereen een Pieten-diploma en een snoepzak en daar waar onze mini’s maar wat blij mee! Nu opmaken voor komende vrijdag, want dan komt Sinterklaas met een heel aantal Pieten op bezoek in onze kantine. Zowel voor de minipupillen, maar ook voor alle F-spelers. Tot dan!

Klik hier voor de overige foto’s.