JO9 vs selectiespelers

Tijdens een reguliere trainingsavond werd een nieuw idee van de commissie Voetbal Technische Zaken gelanceerd en wel het volgende:

img_04113 selectiespelers spelen een wedstrijdje van 15 minuten tegen Belfeldia JO9-1 en nog eens 3 spelers tegen JO9-2. Na 15 minuten wisselden de spelers van de hoofdmacht van Belfeldia van veldje, zodat onze F spelers 2 wedstrijdjes konden spelen. De volgende spelers van de selectie speelden:

  • Team 1 selectie: Jens, Thuur en Ward
  • Team 2 selectie: Rob, Bram en Lars

Al direct na het eerste fluitsignaal bleek dat het zeker geen makkelijke avond zou worden voor de selectiespelers. Onze F-jes verdedigden fel en zaten kort op de bal. Over en weer kansen! De selectiespelers deden het ook erg leuk, de interactie met onze kleinsten. De jongens en meisjes vonden het schitterend en streden voor iedere meter.

Na afloop ook nog eens gezamenlijk op de foto, prachtig! Een mooie avond en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt mannen en commissie VTZ!

Klik op de foto voor meer foto’s van deze leuke activiteit.