4e Mini-mixtoernooi bij Belfeldia

Inmiddels is het al weer 3 jaar geleden dat in het kader van het 90 jarig bestaan van vv Belfeldia een mini-mix veldvoetbal toernooi georganiseerd. Aangezien de afgelopen edities een sportief en bovendien gezellig toernooi is gebleken volgt nu het 4 e toernooi. Het mini-mixtoernooi is bedoeld voor “Belfeldse” verenigingen, bedrijven en vriendenclubs. Het mini-mixtoernooi zal gehouden worden op zaterdag 10 juni 2017, aanvang 15.00 uur, op het Sportpark van vv Belfeldia.

Wij nodigen iedereen uit Belfeld van harte uit om hier aan deel te nemen.

  • Een team bestaat uit 6 veldspelers,1 doelman en max 3 reservespelers. (half veld)
  • Keuze uit prestatie poule of recreatieve poule (per team minder dan 3 voetballende leden).
  • Indeling wordt beoordeeld door de toernooicommissie.
  • Deelname vanaf 16 jaar en ouder.
  • Prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de feestavond met muziek in de kantine.

Willen jullie deelnemen? Download het inschrijfformulier hier of stuur een mail naar toernooien@belfeldia.nl en je krijgt het inschrijfformulier toegestuurd. Opgave dient voor 27 mei 2017 binnen te zijn.

Wij hopen jullie te mogen begroeten en wensen iedereen alvast VEEL SUCCES toe!!!!

Toernooicommissie vv Belfeldia