23e Internationaal jeugdtoernooi vv Belfeldia.

In het weekend van 27 en 28 mei vindt voor de 23e keer het internationale jeugdtoernooi van vv Belfeldia plaats op de velden aan de Sportlaan in Belfeld.

Dit toernooi voor teams onder 11 en onder 9 jaar is inmiddels uitgegroeid tot een voetbalfeest dat tot ver binnen en buiten de regio bekend is. Naast teams uit de directe omgeving nemen er dit jaar teams deel uit Rotterdam, Nijmegen en Elsloo.Ook bij onze oosterburen staat het toernooi inmiddels hoog aangeschreven. Van de in totaal 52 deelnemende teams komen er maar liefst 16 uit Duitsland.

Naast de voetbalwedstrijden staat ook de strijd om de penaltybokaal weer op het programma. Hierin strijdt elke voetballer om de eer om zich te kronen als beste penaltynemer van het toernooi. Met name de inzet van vele vrijwilligers en sponsors maakt dit toernooi tot een jaarlijks succes, vv Belfeldia is hun hiervoor dan ook zeer dankbaar.

De entree is gratis, dus kom gerust eens kijken of er op de Belfeldse velden een nieuwe Kuyt, Kluivert, Locadia of misschien wel Neuer rondloopt!

Klik hier beneden om het toernooiboekje te downloaden: