Belfeldia D&E kamp

Op 3 en 4 juni werd er weer het 28e weekendkamp voor de D & E spelers gehouden. Er deden 65 spelers mee aan het kamp. Zaterdagsmorgens zijn ze allen door hun ouders gebracht en ze kregen van de keukenstaf een leuk T-shirt uitgereikt. Hiermee konden ze het hele kamp rondlopen. Na het instaleren van alle spullen in de kleedlokalen, waar geslapen werd door de spelers konden we met het kamp beginnen. Eerst was er de kampgast Erik Verstappen, de reservekeeper van de Graafschap, die ons samen met keeperstrainer Chris Wiek en met onze selectiekeeper Samir Ait Ali, die ook leider was bij het kamp, een leuke keeperstraining voorschotelde. Na enige tijd zijn veel van onze spelers ook nog actief bezig geweest op het veld. Na de training was er tijd voor een handtekening vragen en vragen stellen. Erna de lunch met friet.

‘S middags was het voetbaltoernooi welke glansrijk werd gewonnen door team 1 met een erg wiskundige naam. Erna volgde de fietstocht met wisselend resultaat voor de teams. Na al dit actieve werk lekker een BBQ met hamburgers en worsten. Dit ging er goed in en zelfs de salades waren schijnbaar lekker en bijna geheel op erna. Toen volgde de Champions League finale door veel spelers en zeker stagiaires en leiding bekeken. En als laatste op zaterdag het nachtspel. Kampstaflid Rob had een spannend spel bedacht met een wandeltocht met jagers erbij erna. Het spel was leuk maar de tocht minder mede vanwege het slechte regenweer. Veel doorweekte spelers en leiders kwamen laat thuis. De spelers konden toen naar bed gaan (na toch een kort kussengevecht) en de leiders mochten nog even genieten van een klein hapje en drankje na een vermoeiende dag leiding geven.Klik op de foto voor meer foto’s van het kamp.

Op zondagmorgen waren de meeste spelers (te) vroeg op. Het vermaarde wakker maken door de keukenstaf ging helaas niet meer. Na een goed ontbijt was het tijd voor de wandeltocht door Belfeld met allerlei spellen bij de verschillende posten. Sommige spelers maar ook leiders hadden wel moeite met de spellen. Als laatste van het kamp was het tijd voor de penaltybokaal en enkele voetbalspellen. Deze penaltybokaal werden gekeept door Samir en Stijn Testroote (A1 keeper en stagiair op het kamp). Complimenten aan hen voor het erg vaak duiken naar alle hoeken. Winnaar penaltybokaal bij de E Thuur Verhaegen en van de D Floris Flos. Winnaar van het totale kamp werd team 2 “de black mamba’s” oa begeleid door de zoon van een veelvuldig ex winnaar. Zij hadden vooral de extra veel punten gepakt op deze laatste kampactiviteit, de penaltybokaal. Direct hierna was de prijsuitreiking. De hele kampstaf en keukenstaf wensen alle spelers proficiat voor het volhouden in dit lange weekend en hopelijk weer tot volgend jaar als er weer kamp wordt gehouden.