Trainingsschema en definitieve indeling jeugd bekend

Beste jeugdspelers en ouders,

Nu de vakantie er voor een groot gedeelte op zit kunnen we bekend maken dat er vanaf 28 augustus aanstaande gestart zal worden met het nieuwe seizoen ’17/’18. De trainers / leiders van de elftallen zijn gevraagd om op korte termijn de spelers en ouders van hun team te informeren over de eerste trainingsdag en de gang van zaken voor de rest van dit seizoen. Jullie kunnen hier op korte termijn dus een E-mail, WhatsApp of telefoontje over verwachten.

Op onze website kun je bij je eigen team onder het menu ‘Teams’ zien wie je trainer en/of leider voor het komende najaar seizoen zal zijn. Staat er nog geen naam ingevuld, dan zijn we nog steeds zoekende om deze rol in te vullen, het bericht over je eerste training zal dan ook iets langer duren dan verwacht.
Op welke dag en op welk tijdstip jouw trainingen zijn gepland kun je zien in dit schema.

Mocht iemand hiervoor nog interesse hebben laat het ons dan weten door een E-mail te sturen aan voetbaltechnischezaken@belfeldia.nl

Met sportieve groet,

Voetbaltechnische zaken.