Even voorstellen: Trainer Dames 1, Casper Tielen.

Ik ben Casper Tielen, 39 jaar en ben getrouwd met Silvy. Ik heb 2 dochters, Nanoe van 12 en Livvy van 9 jaar.

Ik heb zelf altijd gevoetbald bij VVV’03, VVV-Venlo, PSV, en via Duitsland weer bij VVV’03. In de senioren heb ik in de selecties gespeeld bij VVV’03, sv Blerick en Vitesse’08.

Door een blessure ben ik al jong als trainer aan de slag gegaan. Met 28 jaar werd ik in de winterstop gevraagd om het seizoen af te maken als hoofdtrainer van FCV-Venlo. Daar haalden we de 3e periode. Ik werd toen door Jerry Taihuttu gevraagd om mee te gaan als assistent/keeperstrainer/reservekeeper bij Vitesse’08. Hier haalden we het kampioenschap binnen in de 4e klasse. Ik wilde graag weer alleen als trainer aan de slag en ben trainer geworden van 2 seizoenen SV Grashoek(periode kampioen en periodekampioen met promotie naar de 5e klasse.)

GFC’33 waar we het eerste jaar promotie via periode kampioenschap hebben gehaald en naar de 5e klasse gepromoveerd en het jaar erna kampioen geworden in de 5e klasse.

Daarna heb ik nog SVEB en TSC’04 getraind maar de afgelopen 2 jaar ben ik gestopt om meer tijd vrij te krijgen voor mijn gezin.

Toch begin het weer te kriebelen en ben blij dat ik mijn steentje bij kan dragen bij de dames van Belfeldia. Het is een leuk en jong team wat nog erg aan elkaar moet wennen. Ik ben er wel van overtuigd dat als dit team samen blijft, we nog tot veel in staat zijn. Helaas zal ik er niet altijd op zondag bij zijn. Maar ook dat kan dit team makkelijk opvangen.

Tot zover!

Groet,

Casper