Diploma Pupillentrainer voor Thom Cremers en Ran Schouenberg!

Het afgelopen schooljaar hebben Thom en Ran naast hun reguliere studie ook de opleiding tot pupillentrainer mogen volgen op het Valuascollege in Venlo. Niet zomaar iets, want voordat je hiervoor aan mag beginnen dien je gemotiveerd aan te geven waarom jij geschikt bent voor deze opleiding. Er is niet plek voor iedereen. Voor beide heren dus wel!

Het stuk theorie hebben ze gevolgd op school en het praktijk gedeelte uiteraard bij Belfeldia. Thom heeft vanaf het begin wekelijks een training gegeven aan Belfeldia JO8-1. Op school de training “in elkaar zetten” en ‘s avonds op het veld uitvoeren. Niet alleen heeft hij dit heel goed gedaan, maar ook de jongens en meisjes van JO8-1 zijn dol op hem.
Voor Ran geldt hetzelfde, hij heeft meegeholpen met het team van Belfeldia JO10-1 en heeft dit ook met veel plezier gedaan.

Het is dan ook geheel terecht dat zowel Thom als Ran geslaagd zijn! Op de foto Thom die het diploma op 18 juni jl. in ontvangst heeft mogen nemen. Ran kon er helaas niet bij zijn, vandaar dat hij met foto ontbreekt.

Proficiat Thom en Ran namens vv Belfeldia en jullie teams van Belfeldia JO8-1 en JO10-1!