Seniorenvoetbal op vrijdag of zaterdag: iets voor jou !?

De laatste jaren zien we met name bij de overstap van de jeugd naar senioren dat een hoop spelers afhaken en stoppen met voetbal. Doordat de senioren op zondag voetballen, haken veel spelers af, omdat ze bijvoorbeeld op zondag werken.
Deze trend is niet alleen binnen Belfeldia zichtbaar, maar bij alle verenigingen.  Binnen de KNVB waren er in onze regio tot voor kort geen alternatieven voor deze groep, en voor veteranenvoetbal zijn veel spelers nog te jong.

De KNVB heeft hierop ingespeeld en biedt vanaf komend seizoen (2019-2020) ook een competitie op zaterdag aan voor heren seniorenteams.
Ook binnen Belfeldia is gebleken dat hier grote animo voor is. Zo zal ons 4e elftal de switch maken van de zondag naar de zaterdag. Tevens is er nog een groep spelers die wel op zaterdag willen voetballen, zodat we nog een 2e zaterdagteam kunnen gaan inschrijven.

We kunnen in deze teams nog spelers plaatsen, dus mocht je interesse hebben om een balletje mee te komen trappen, dan ben je van harte welkom.

Aanmelden kan via secretaris@belfeldia.nl
Voor verdere info of vragen kun je ook een email schrijven naar voetbaltechnischezaken@belfeldia.nl

Een andere nieuwe voetbalvorm die we vanaf komend seizoen zullen aanbieden is het damesvoetbal 7 tegen 7 op vrijdagavond. Ook hieraan zal een team van Belfeldia gaan deelnemen, dus ook dames die zin hebben om te voetballen kunnen we nog goed gebruiken

Uiteraard zijn ook overige voetballers of voetbalsters (jong of oud) van harte welkom, dus meldt je aan, of kom een keer langs voor een proeftraining. Vanaf 26 augustus starten we weer met de trainingen

Met sportieve groet,
Voetbaltechnische zaken vv Belfeldia