Cursus Trainers – Move en Skills

Op maandag 16 dec, 6 jan, 13 jan en 20 jan vindt er weer de jaarlijkse cursus plaats voor trainers van vv Belfeldia. De cursus wordt verzorgd door voetbalscholing.nl

Al sinds 2016 geeft voetbalscholing jaarlijks een cursus voor de trainers van vv Belfeldia. Dit seizoen is bewust voor de winter periode gekozen omdat er dan geen trainingen zijn en de belasting voor de trainers zo lager is.

We hebben gekozen voor de move & skills, een cursus die gebaseerd is op de Coerver methode en doorontwikkeld is door René Meulensteen (o.a. bekend van Manchester United). Deze methode gaat om het domineren van de 1 tegen 1 situatie. We gaan verder in op diverse bewegingen, leeftijdskenmerken, trainingsvormen, spelvormen en partijvormen.

Het is een leerzame cursus die gebaseerd is op de praktijk. Tevens sluit deze cursus perfect aan op de voetbalapp die de trainers hebben, er wordt hun wekelijks twee trainingen aangeboden.

Mvg,

Voetbal Technische Zaken vv Belfeldia