Kom ballen in de Hamar!

Kerstvakantie: Sneeuwt of vorst? Boeien!

Kom ballen in de Hamar!

Maandag 30 december staat de Hamar garant voor een flinke dosis beweging, sportiviteit en gezelligheid. Inwoners uit Belfeld hoeven zich niet te vervelen in de kerstvakantie want Samen Winnen Belfeld organiseert in samenwerking met BC Good Luck, TTV ’t Belke en VV Belfeldia een sportieve eindejaaractiviteit.

Het programma bestaat uit een ochtend en middagdeel. In de ochtend worden volwassenen en senioren 55+ uitgenodigd voor een kennismaking met Badminton, Dynamic Tennis, Tafeltennis en Walking Football. In de middag worden de basisschollieren van basisschool Kom.Mijn Belfeld (groep 3 t/m 8) uitgenodigd voor een sportief en gezellig samenzijn. Samen met jouw klasgenoten, vrienden en vriendinnen maak je kennis met Badminton, Dynamic Tennis, Tafeltennis én Futsal (zaalvoetbal).

Doe je mee? Geef je snel op via samenwinnenbelfeld@gmail.com onder vermelding van je naam, leeftijd, e-mail en telefoonnummer. Geef ook aan of je inschrijft voor het ochtend of middagprogramma.