Tafeltennis in de winterstop

Beste sportvrienden van Belfeldia,

Bijna begint voor jullie de winterstop. Dit betekent dat je een aantal weken niet kunt voetballen, maar het hoeft zeker niet te betekenen dat je niet kunt sporten. Wellicht heb je al gehoord van “Samen Winnen Belfeld”. Dit is een samenwerkingsverband tussen diverse verenigingen in Belfeld.

Een initiatief dat hieruit voortkomt is dat Belfeldia en tafeltennisvereniging ’t Belke jullie de mogelijkheid bieden om tijdens de winterstop te komen tafeltennissen. Dit kan dan op een aantal dinsdagavonden in de Hamar in zaaldeel 3. De eerste dinsdag is 7 januari 2020.

Jullie zijn op de volgende tijdstippen welkom:

  • Leerlingen basisschool van 18.30 tot 19.30 uur
  • Andere leden van 19.30 tot 20.30 uur

De laatste dinsdag van de winterstop (waarschijnlijk 18 februari) sluiten we af met een toernooitje.
Dit alles onder begeleiding van een deskundige tafeltennistrainer. Uiteraard is er ook ruimte voor plezier.
Heb je geen eigen batje? Wij hebben een aantal batjes te leen!

De kosten voor deelname zijn € 1,50 per dinsdagavond, te betalen voor aanvang van een training. Je kunt ook de 1e dinsdagavond gelijk betalen voor alle dinsdagavonden tijdens te winterstop. De kosten voor alle dinsdagavonden in één keer zijn € 7,50. Je kunt dan komen sporten totdat de winterstop is afgelopen.

Heb je dus zin om lekker samen met ons te komen bewegen op de dinsdagavond stuur dan even een berichtje naar Herman Houx, zodat de tafeltennisvereniging ongeveer weet hoeveel personen gebruik maken van dit aanbod.

Voor de 50-plussers hebben we de mogelijkheid om op de donderdag ochtend te komen tafeltennissen van

10 tot 12 uur, in zaaldeel 1 van de Hamar. Op deze ochtend is er geen training, maar worden allerlei spelvormen aangeboden. Ook is er een pauze, waarin gezamenlijk koffie wordt gedronken. Kosten van deze donderdagochtend is € 3,00, dit is excl. consumptie.

Heb je nog vragen of wil je komen? Meld je dan even bij Herman Houx, per email: h.g.g.houx@online.nl of tel.nr. 06-57540088.