Afgelasting Trainingen, wedstrijden en activiteiten

Zoals sommige ondertussen mee hebben gekregen worden alle evenementen waar meer dan 100 personen aanwezig zijn afgelast vanwege het Coronavirus. Deze nieuwe richtlijnen zorgen ervoor dat alle amateurwedstrijden worden afgelast tot 6 april.

Als bestuur van vv Belfeldia hebben we ook besloten om, tot meer bekend is, de trainingen tot nader order af te lasten. Dit geldt voor zowel de jeugd en de senioren. Dit is in samenspraak gedaan met de besturen van de voetbalverenigingen in gemeente Venlo.

Graag verzoeken we iedereen om hun teams met deze informatie te voorzien. We komen op korte termijn terug met vervolg informatie om meer over de situatie vrij te geven.

In aanvulling op de trainingen en wedstrijden zijn alle activiteiten van komende zaterdag 14 maart ook afgelast, waaronder het FIFA toernooi en NL DOET. Beide activiteiten zijn in overleg met de relevante partijen afgelast, waaronder het Oranje Fonds en VVV-Venlo. Een nieuwe datum voor beide activiteiten wordt ter zijnde tijd gecommuniceerd via onze website en Facebook pagina.