Annulering activiteit tot 1 juni 2020

De regering besloot in de avond van 23 maart 2020 dat alle activiteiten en bijeenkomsten ook met minder dan 100 personen tot 1 juni 2020 verboden zijn. Dit betekent logischerwijs dat ook alle activiteiten tot die periode binnen Belfeldia zijn geannuleerd. De activiteiten die als gevolg van dit besluit niet door zullen gaan zijn o.a. de Vriendjes- & Vriendinnetjesdag, Sportdag F-jes, Ouder-Kind Toernooi en het D&E Kamp. 


Uiteraard betreuren wij dit besluit, doch is en blijft de gezondheid van eenieder de belangrijkste prioriteit in de huidige omstandigheden van onze samenleving. Het bestuur en de diverse commissieleden streven er uiteraard naar om alle activiteiten in de toekomst gewoon voort te zetten, zoals deze al jaren met veel passie en plezier zijn georganiseerd!