Zomerstop 2020

Beste leden,

De zomerstop gaat in.

Het seizoen is definitief ten einde. Een seizoen dat vreemd verlopen is door de corona crisis. Veel trainingen zijn hierdoor afgelast maar gelukkig hebben we de trainingen alsnog kunnen oppakken. Voor sommigen in een aangepaste vorm. Deze week zijn de laatste trainingen voor alle actieve leden bij Belfeldia en gaat de zomerstop in. Achter de schermen zijn we druk bezig met komend seizoen. Zo worden de teams gevormd en wordt er steeds meer duidelijk over het komend seizoen.

De teams willen we in de loop van deze maand, via de site, bekend maken.

Nog niet alles is duidelijk voor komend seizoen. Wanneer officieel begonnen kan worden met de wedstrijden en bijhorende trainingen is nog onduidelijk. We zorgen ervoor dat de leden geïnformeerd worden zowel via de trainers en leiders van de nieuwe teams. we verwachten dat we eind augustus mogen starten.

Mochten er vragen ontstaan over teamindeling, aanvang trainingen komend seizoen of de wedstrijden, kan er een mail gestuurd worden naar voetbaltechnischezaken@belfeldia.nl

Met sportieve groet,

VTZ