Update corona maatregelen: geen publiek en kantine gesloten

Zoals iedereen ongetwijfeld heeft gehoord zijn de coronamaatregelen verder aangescherpt. Dit heeft ook invloed op het bezoek aan sportparken. Door de aangescherpte regels, hopen we te bereiken dat we zo lang mogelijk kunnen blijven sporten. Onderstaande regels zijn per direct voor minimaal 3 weken van toepassing:

– De kantine is minimaal de komende 3 weken gesloten.

– Vergaderingen van bestuur en commissies vinden zoveel mogelijk digitaal plaats.

– Toeschouwers zijn niet welkom op het sportpark, zowel bij trainingen als bij wedstrijden.

– We verzoeken leden om na de training of wedstrijd direct naar huis te gaan en niet op het sportpark te blijven hangen, je bent dan namelijk geen speler/leider meer maar toeschouwer.

– Breng je je kind naar een training of wedstrijd op ons eigen sportpark, dan wordt je gezien als toeschouwer en ben je helaas dus niet welkom.

– Breng je kinderen naar een uitwedstrijd, dan behoor je tot de staf van het team en ben je bij de tegenstander welkom op het sportpark. Stem wel vooraf met het team af welke ouders welke week rijden, zodat we niet met onnodig veel ouders bij de tegenstander arriveren.

– Het advies is om mondkapjes te dragen bij vervoer naar uitwedstrijden.

– We vragen spelers zo veel als mogelijk met de fiets naar het sportpark te komen. Ouders die kinderen afzetten vragen we ook buiten het sportpark en bij de poort gepaste afstand te houden en niet rondom het sportpark te blijven hangen.

We gaan er vanuit dat iedereen zich aan de bestaande en de nieuwe regels houdt en als er nog vragen zijn horen we dat als bestuur graag!

Bestuur Belfeldia