Vriendenloterij

Beste clubleden,

Belfeldia heeft al lang de wens om een nieuwe AED, een grote verplaatsbare goal en diverse voetbalmaterialen aan te schaffen. De huidige AED is hoognodig toe aan vervanging en door de aanschaf van een grote verplaatsbare goal en diverse voetbalmaterialen kunnen we meer verschillende trainingsvormen aanbieden. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig, zeker in de huidige coronacrisis. Daarom doen wij mee aan de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ van de VriendenLoterij!

Op 28 september tussen 18.30 uur en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij voor Belfeldia. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan de aanschaf van de nieuwe AED, een grote verplaatsbare goal en diverse voetbalmaterialen.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we alles kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv Belfeldia

Ps: ben je geen lid, maar wil je Belfeldia wel steunen door lid te worden van de Vriendenloterij, of door je bestaande lot van de Vriendenloterij aan Belfeldia te koppelen, stuur dan je naam en telefoonnummer door naar secretaris@belfeldia.nl, zodat we op 28 september ook met jou contact op kunnen nemen.