Nieuwjaarswens 2021

Een nieuwjaarswens in het teken van positiviteit, zin om wederom het sportpark te betreden en er een mooi en sportief 2021 van te maken!

Ondanks de huidige maatregelen zien we toch licht aan het einde van de tunnel, al blijft het de vraag hoelang deze tunnel zal worden.

Mooi om te zien dat onze leden, sponsoren en alle betrokkenen trouw blijven aan Belfeldia, dit geeft een hoop positieve energie en moed voor 2021!

Eenieder heeft begrip voor de huidige situatie en steunt de club volledig, wat ook duidelijk naar voren kwam tijdens het uitdelen van de presentjes. Een heel weekend langs de deur bij meer dan 100 vrijwilligers, stiekem toch mooi om te zien hoeveel mensen Belfeldia een warm hart toe dragen!

Ook zijn er een aantal nieuwe plannen opgezet, zoals onder andere bootcamp op ons sportpark, FIFA-installatie in de kantine, hebben we onlangs de verlenging met de hoofdtrainer aangekondigd en zijn er concrete plannen voor beachvolley en beachvoetbal op ons mooie sportpark! Daarnaast staat het onderwerp (seksueel) grensoverschrijdend gedrag hoog op de agenda.

Al met al, aan ambitie geen gebrek, met veel zin om met al onze vrijwilligers alle plannen in 2021 door te voeren!

Het bestuur wenst eenieder een sportief maar vooral gezond 2021 toe!

Bestuur vv Belfeldia