Online ouderavond

Beste ouders/verzorgers,

Wat fijn dat je even de tijd neemt om dit te lezen.
Mijn naam is Birgit en ik heb vanuit de minor Pedagoog in de Sport de afgelopen periode tot de winterstop stage gelopen bij Belfeldia. Sport is voor mij erg belangrijk en dat is de reden waarom ik voor deze minor heb gekozen.

Het is van belang dat het kind zich thuis voelt op de vereniging en met plezier zich kan ontwikkelen op sociaal en voetbaltechnisch gebied. Ik ben van mening dat ieder kind recht heeft om zichzelf zo ver mogelijk naar eigen behoefte te ontwikkelen. Ook is het van belang dat u, als sportouder, zich goed voelt bij de vereniging.

Daarom willen het bestuur en ik u een avond aanbieden waarin u uw stem kunt laten horen. Deze zal online plaatsvinden op donderdagavond 14 januari van 20:00 tot 21:30 uur. Na aanmelding door een e-mail te sturen naar birgit.vankessel@student.fontys.nl ontvangt u twee dagen voor de vergadering een link om te kunnen deelnemen aan de vergadering.

Tijdens deze avond kunt u uw stem laten horen over een aantal onderwerpen. We gaan het hebben over het VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), voetbaltechnische veranderingen en ouderbetrokkenheid. De inzichten die wij verkrijgen aan de hand van deze avond kunnen ons helpen om samen een veiliger sportklimaat te creëren, zodat ieder kind zorgeloos kan sporten.

Wij hopen jullie op onze online avond te zien en kijken er naar uit. Jullie ook?

Een warme groet,
Bestuur vv Belfeldia en Birgit van Kessel