Belfeldia JO13-1 kampioen !

Na een spannende wedstrijd tegen directe concurrent Blerick is Belfeldia JO13-1 vandaag kampioen geworden in de “herfstcompetitie” 

Belfeldia begon de wedstrijd met een voorsprong van 2 punten op Blerick.

Belfeldia was in de eerste helft sterker en kreeg ook enkele goede kansen. Toch was het Blerick dat op een 0-1 voorsprong kwam. Gelukkig wist Belfeldia binnen 2 minuten ook het net te vinden, waardoor het 1-1 werd. Vlak voor rust kreeg Blerick een penalty, die echter tot opluchting van alles wat geel-zwart was, gemist werd. Met 1-1 ging men aan de ranja.

De vele toeschouwers zagen in het begin van de 2e helft een ontketend Belfeldia en dat leidde al gauw tot 2 doelpunten. Een geruststellende voorsprong was dit nog niet, zeker toen Blerick de 3-2 scoorde. Blerick was nu sterker en zette alles op alles om alsnog gelijk te maken. Belfeldia vocht echter voor wat het waard was en hield stand tot het einde.

3-2 winst dus en met nog 1 wedstrijd te gaan is de voorsprong nu 5 punten en dus kon het kampioensfeestje beginnen. Voor velen de eerste keer dat ze kampioen zijn geworden.

Dat er nog vele mogen volgen !!