Belfeldia – wist je dat?

Wat is Belfeldia – wist je dat?

Goed dat je het vraagt, we starten namelijk met een periodieke column waarmee we jullie graag een kijkje willen geven in het algehele vrijwilligerswezen binnen onze club Belfeldia.

Dit willen we opzetten door telkens een commissie aan het woord te laten, wie zijn ze precies, wat doet de commissie en waarom is het zo tof om deel te nemen in deze commissie?

Dan zou je kunnen denken, dat valt toch wel mee, een handvol commissies en je hebt alle vrijwilligers van Belfeldia wel te pakken. Niets is minder waar! Namelijk, met meer dan 100 vrijwilligers wordt er dagelijks gezorgd dat er kan worden gevoetbald, er activiteiten plaatsvinden en uiteraard het sportpark er allerbest bij ligt. Hiermee dan wederom een dankwoord aan al onze vrijwilligers!

Maar welke commissies hebben we dan allemaal? Wederom een goede vraag en hiermee een mooie aftrap voor deze column! Voetbal gerelateerd kennen we uiteraard de commissie voetbaltechnische zaken, maar ook de toernooiencommissie. Voor diverse activiteiten hebben we onder andere de jeugdcommissie, E/D kamp commissie als ook de potgrondcommissie. Het beheer van de kantine, die valt onder de verantwoordelijkheid van de kantinecommissie. Het buitenterrein, dat valt dan weer onder de commissie gebouwen en terreinen, waarbij ook zeker de vutters benoemd mogen worden! Daarnaast de communicatiecommissie, die dit bericht uiteindelijk ook op onze website en socials plaatst. Zit je toch op de website, kijk dan vooral ook even naar onze gewaardeerde sponsoren, logischerwijs als resultaat van onze sponsorcommissie. Uiteindelijk hebben we ook een bestuur, waaronder een financiële commissie en de welbekende en verplichte kascommissie. Buiten al deze commissies zijn er ook bijzonder veel vrijwilligers actief, denk daarbij dan aan al onze trainers/leiders, scheidsrechters, kantinepersoneel, beheer van (voetbal)materialen, etc., etc.

Wat ons betreft een duidelijk verhaal, ons Belfeldia wordt gedragen door vrijwilligers! In het vervolg van deze column laten we graag deze vrijwilligers aan het woord, in ieder geval alvast veel leesplezier!