Potgrondactie 2022 een groot succes!

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt zijn onze leden niet bang voor een regenbui of zelfs een beetje sneeuw, want namelijk op 1 en 2 april is de potgrond wederom door heel Belfeld rondgebracht.

In totaliteit zijn er circa 2.150 potgrond zakken verkocht verdeeld over circa 780 adressen, hebben 51 jeugdleden bij eenieder de bestellingen vooraf opgenomen, zijn er diverse bestellingen ontvangen via onze webshop, hebben we gebruik gemaakt van meer dan 70 krachtpatsers die de potgrond hebben afgeleverd en bestond het rijdend materieel uit 3 tractors met aanhangwagen, 5 bedrijfsmatige bussen en enkele auto´s met aanhangwagen. Al met al een bijzondere prestatie!

Bijzonder om te benoemen is dat 9 jeugdleden bijzonder veel zakken hebben verkocht, in totaal maar liefst 703 stuks. Alle 9 zijn inmiddels individueel benaderd voor hun keuze voor de extra beloning.

Een speciaal dankwoord aan alle vrijwilligers en bedrijven die hebben meegeholpen aan de potgrondactie, zowel de mankrachten maar zeker ook het ter beschikking stellen van het rijdend materieel!

Op naar de potgrondactie 2023, ongetwijfeld wederom met 25 graden en een stralend zonnetje!

Met vriendelijke groet,

Voorzitter