Organisatie jeugdtoernooi draait op volle toeren!

Zaterdag 11 juni en zondag 12 juni 2022 organiseert Belfeldia haar 26e internationale jeugdtoernooi voor de jeugdcategorieën O8 t/m O10 (zaterdag) en O11 & O12 (zondag). Inmiddels hebben zich weer zo’n 75 teams aangemeld waarbij de zaterdag momenteel helemaal ‘vol’ zit. Op zondag zijn er nog enkele plekken vrij. Deze teams zijn zowel regionale teams als ook teams uit andere regio’s van Nederland, uit Duitsland en uit België.

Zie bijgaande lijst met deelnemende verenigingen. Klik hier!

Dit betekent ook dat er nog behoorlijk wat vrijwilligers worden gezocht om ook dit jaar het toernooi weer goed te laten verlopen. Ons toernooi staat niet voor niets bekend als een toernooi met een uitstekende organisatie en dat komt vooral door de vele vrijwilligers die wij ieder jaar inzetten.

Ook dit jaar zoeken wij weer:

  • Parkeerbegeleiders (zaterdag- en zondagochtend van ca. 08.00 tot ca. 11.00).
    Deze zorgen dat alle parkeergelegenheden zo optimaal mogelijk worden benut.
  • Teambegeleiders ofwel ‘Betreuers’ (beide dagen van ca. 9.00 tot ca. 15.00).Deze begeleiden de gehele dag door onze buitenlandse gasten zodat zij weten waar ze moeten spelen en zijn het eerste aanspreekpunt voor vragen.
  • Scheidsrechters (beide dagen van ca. 9.00 tot ca. 15.00)
  • Begeleiding penaltybokaal (beide dagen van ca. 9.00 tot ca. 15.00)

Indien jij je aangesproken voelt en de handen uit de mouwen wil steken, meld je dan bij de toernooicommissie via toernooien@belfeldia.nl of rechtstreeks bij de organisatie (Sjors Peeters, Danny Janssen, Niels van Heijster, Arjan Schatorjé).

Geef hierbij aan op welke dag je kunt helpen en in welke rol.

Alvast bedankt namens de toernooiorganisatie.