Belfeldia familiedag 2022

Een bijzondere zondagmiddag bij Belfeldia!

Vorige week zondag op 19 juni 2022 was het eindelijk weer zover, de jaarlijkse familiedag van vv Belfeldia. Na 2 jaar geen echte familiedag was het weer tijd om al onze vrijwilligers te bedanken, de jubilarissen te huldigen en onze jeugdkampioenen te huldigen.

Daarnaast vonden we als bestuur dat nog een tweetal Belfeldia mannen eens goed in het zonnetje gezet mochten worden.

De dag startte om 12:00 met de inloop van de in totaal 15 aanwezige jubilarissen, 10 x 25 jarig jubilarissen, 2 x 40 jarig jubilarissen, 1 x 60 jaar jubilaris, 1 x 70 jaar en zelfs 1 x 75 jaar jubilaris. Uiteraard zijn al onze jubilarissen in het zonnetje gezet, zo links en rechts een grapje gemaakt maar voornamelijk bedankt voor al hun inzet voor ons clubje.  Vervolgens was het tijd om allereerst John Engelen voor te dragen als Lid van Verdienste van Belfeldia, logischerwijs voornamelijk voor al zijn inspanningen als voormalig voorzitter van Belfeldia, hulde! Dit voorstel werd door alle aanwezige mensen middels een luid applaus bekrachtigd. Via deze weg nogmaals, John van harte gefeliciteerd, een waardig Lid van Verdienste!

Aanvullend was het tijd om de volgende persoon te eren, namelijk Jeroen Kurstjens. Dankzij minimaal 15 jaar penningmeesterschap van Belfeldia als ook 5 jaar onderdeel van het jeugdbestuur vond het bestuur het hoog tijd om Jeroen voor te dragen als Erelid van Belfeldia. Ook dit voorstel werd door alle aanwezige mensen met een luid applaus bekrachtigd! Jeroen, ook nogmaals via deze weg, van harte gefeliciteerd als nieuw Erelid van Belfeldia. Al was dit nog niet alles voor Jeroen, aangezien wij ook de KNVB op de hoogte hadden gebracht, heeft de KNVB in de naam van Jan Heijnen het behaagd om Jeroen ook de gouden KNVB waarderingsspeld toe te kennen, uiteraard opgespeld door vrouwlief Kim.

Uiteindelijk was het dan tijd om JO12-1 en JO13-1 te huldigen met het behaalde kampioenschap! Ook hier wederom, jongens en meisjes, van harte gefeliciteerd!

Al met al een erg leuke, zonnige en bijzondere familiedag 2022!