Inschrijving Belfelds Volleybalfestival geopend

Via de website van BVC Holyoke kunnen jeugd en senioren (met BBQ) zich inschrijven voor het Belfelds volleybalfestival op zaterdag 17 juni 2023. Het  wordt georganiseerd samen met BVC Holyoke op het sportpark van onze voetbalclub. Het toernooi voor de jeugd begint om 9:30 uur en duurt tot 12:00 uur. Deelname kost 2,50 euro per kind. Kinderen kunnen zich individueel of samen met vriendjes en vriendinnetjes aanmelden. Het is een mixtoernooi, dus de organisatie maakt teams op basis van leeftijd en volleybalniveau. Na de jeugd zijn ‘s middags de senioren aan de beurt. Die beginnen om 13:45 uur en volleyballen tot het einde van de middag. Die geven zich per team op, de organisatie maakt poule-indelingen op basis van het aantal inschrijvingen. Deelname kost 20 euro per team. Na afloop is er een heerlijke BBQ en een eindfeest. Voor de BBQ moet je van te voren aanmelden en kost 15 euro per persoon.  Aanmelden en betalen kan online.