Goran Stojiljkovic verlengd voor seizoen 2024-2025!

Trots dat we kunnen melden dat we het komende seizoen van 2024-2025 wederom mogen beschikken over de huidige hoofdtrainer Goran Stojiljkovic.

Goran is gestart met een vliegende start, namelijk heeft hij in zijn 1e jaar bij Belfeldia als hoofdtrainer direct promotie kunnen realiseren naar de 4e klasse, dit in het seizoen 2022-2023.

Momenteel is Goran bezig aan het 2e seizoen als hoofdtrainer, met een valse start lijkt nu inmiddels de groep weer op volle touren en zijn de zinnen minimaal op klasse behoud gezet, maar mogelijk zelfs nog meer.

We kennen Goran als een zeer gemotiveerde trainer, maar ook zeker een echt clubmens. Daarom zijn we als bestuur dan ook blij om te kunnen vermelden dat Goran in het seizoen 2024-2025 wederom voor ons 1e elftal zal staan.