In memoriam: lid van verdienste Har Boots

Met verdriet hebben wij vernomen dat ons gewaardeerd lid van verdienste Har Boots op 89 jarige leeftijd is overleden.

Har was sinds 1 april 1947 lid van Belfeldia, wat maakte dat hij in juni 2022 in totaal al 75 jaar lid was van Belfeldia, een moment die we gelukkig met Har hebben kunnen vieren.

Dat Har een belangrijke rol heeft gespeeld binnen Belfeldia staat buiten kijf, hij is dan ook op 21 juli 2004 verheven tot lid van verdienste. En die verdienste, dat maakte hij nog wekelijks waar de laatste jaren, dit als zeer gewaardeerd lid van de klusploeg.

Har was een echte Belfeldia man, als speler maar zeer zeker als vrijwilliger. Belfeldia heeft door het overlijden van Har een trouw lid van verdienste verloren en is zeer dankbaar voor zijn jarenlange inzet.

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte de komende dagen.