Toernooien jeugd

Al  vele jaren zet de Toernooiencommissie zich in om diverse toernooien te organiseren en te faciliteren. Ook voor het seizoen 2016-2017 zijn we alweer bezig met de nodige voorbereidingen.

Ook dit jaar zullen we de reeds bekende en goed bezochte toernooien wederom gaan verzorgen. Wij vertrouwen erop dat ook deze edities goed in de smaak zullen vallen, die de trouwe aanhangers zullen herkennen en nieuwe deelnemers positief zal verrassen. Immers, met onze staat van dienst staan wij voor een prima organisatie in een voortreffelijke sfeer.

Middels onderstaande links kunt u meer gedetailleerde informatie vinden m.b.t. de verschillende toernooien.

De diverse toernooien vragen natuurlijke ook vele vrijwilligers om e.e.a. überhaupt mogelijk te maken. Mocht u interesse hebben om zich eens belangeloos in te zetten, kunt u graag contact opnemen met ons opnemen via toernooien@belfeldia.nl.

We zijn ook voor dit seizoen actief op zoek naar vrijwilligers. Niet allen structureel maar zeker ook incidenteel ter ondersteuning van diverse evenementen. Wij vragen dan ook niet alleen ons jeugdkader, maar ook ouders, broers en zussen eens nte bedenken of men eens de handen uit de mouwen kan en wil steken. Enkele uurtjes kantinedienst, ondersteuning bij activiteiten als de Sinterklaasviering, maar ook wedstrijdleiders en potentiële commissieleden zijn altijd welkom. Kortom, vrijwilliger zijn kan op vele, passende manieren, zowel incidenteel als ook structureel

Kijk misschien nog even in het Informatieboekje 2016-2017 voor een korte beschrijving van de diverse commissies. Mochten daarover vragen zijn, staan wij je graag te woord. Schroom dus niet, stel je vragen en/of meldt je aan als vrijwilliger! Onze vrijwilligerscommissie (vrijwilligers@belfeldia.nl) maar zeker ook de  overige commissies zullen jullie met open armen ontvangen.

 

Sportieve groeten

Toernooicommissie vv Belfeldia