Jeugd Uittoernooien

Geachte jeugdleiders van vv Belfeldia,

Ieder jaar worden er door diverse voetbalverenigingen in en buiten onze regio diverse toernooien georganiseerd voor de jeugd. Sommigen organiseren zelfs een zaalvoetbaltoernooi rond de kerstdagen. Andere toernooien worden normaliter aan het einde van het seizoen georganiseerd.

Vanuit vv Belfeldia vinden wij het belangrijk dat elk team, van de A t/m de D, minimaal 2 toernooien speelt t.b.v. de ontwikkeling van onze jeugdspelers. De F- en E-teams spelen minimaal 3 toernooien, incl. het eigen hoogaangeschreven vv Belfeldia E & F Toernooi. Natuurlijk mogen de teams ook aan meer toernooien meedoen.

Van deze toernooien dient dan ook nog minimaal 1 toernooi georganiseerd te worden door een vereniging die is aangesloten bij het SRT (Samenwerking Regio Toernooien). Het SRT is een samenwerking van verenigingen uit de regio, met als doel de toernooien zowel kwalitatief als kwantitatief op peil te houden. Verenigingen die samenwerken binnen het SRT zijn in de lijst aangegeven met een sterretje (*).

Via deze link vinden jullie een overzicht van de data van toernooien zoals die tot op heden bij ons zijn binnengekomen. Deze lijst zal gedurende het seizoen nog regelmatig bijgewerkt worden. Inschrijven is echter nu al mogelijk.

Overleg hierover op tijd met uw collega leider(s) en wacht zeker niet tot na de winterstop want bij alle toernooien geldt VOL = VOL !!! Jullie voorkeuren kunnen jullie tot uiterlijk 1 maart a.s. aangeven via toernooien@belfeldia.nl. Nadat de inschrijving(en) zijn bevestigd door de organiserende vereniging, ontvangen de ingeschreven teams z.s.m. de betreffende toernooi informatie.

Gedurende het seizoen ontvangen jullie regelmatig een mail met een bijgewerkte lijst, inclusief verwerkte aanvragen en inschrijvingen. Tevens wordt de lijst ook via deze website regelmatig ge-update. Hou dit goed in de gaten en zet de bevestigde toernooien in jullie agenda.

Teams die uiterlijk 1 maart a.s. nog niets via bovenstaand e-mail adres hebben doorgegeven, worden door de Toernooicommissie automatisch voor minimaal 2 toernooien ingeschreven. Deze inschrijvingen dienen door de betreffende teams gerespecteerd te worden! Wij vragen jullie begrip hiervoor.

Sportieve groeten,

Sjors Peeters
Toernooicommissie vv Belfeldia