De Mifa Venlo Cup 2016: Een strijd tussen alle amateurvoetbalverenigingen van Venlo

Op donderdagavond 11 augustus vanaf 18:15 uur en zaterdagmiddag 13 augustus vanaf 13:30 uur, zal de tweede editie van de Mifa Venlo Cup plaatsvinden op de voetbalvelden van de Venlosche Boys. Tijdens de Mifa Venlo Cup strijden de 1e elftallen van de voetbalverenigingen uit de gemeente Venlo om de eretitel “Beste voetbalvereniging van de gemeente Venlo”. De uiteindelijke winnaar zal in de voorbereiding op het seizoen 2017 – 2018 een oefenwedstrijd spelen tegen het 1e elftal van VVV-Venlo.

wedstrijdschema Mifa Venlo Cup 2016

wedstrijdschema Mifa Venlo Cup 2016

Strijd en passie worden zichtbaar tijdens de vele derby’s op de voetbalvelden van de Venlosche Boys, waarbij respect en fair play steeds voorop zullen staan. Laatstgenoemde komt naar voren in de samenwerking met het initiatief Venloverbroedert. Venloverbroedert streeft naar een veilig en sportief klimaat, door normen en waarden onder de aandacht brengen bij alle voetbalverenigingen en haar toeschouwers in de gemeente Venlo.

Aan de tweede editie van de Venlo Cup nemen volgende verenigingen deel:

Belfeldia, HBSV, IVO, Kwiek Venlo, Sportclub Irene, SV Blerick, TSC’04, VCH en Venlosche Boys.

Deze sportieve gebeurtenis wordt afgesloten met een feestavond. U bent van harte welkom bij de Mifa Venlo Cup. Op onze facebook pagina kunt verdere informatie vinden.

Poule 1 Poule 2 Poule 3
Blerick VCH Kwiek Venlo
IVO TSC’04 Spcl. Irene
HBSV Venlosche Boys Belfeldia