Belfeldia 1 start oefenprogramma

Nu de eerste trainingen onder leiding van de nieuwe trainer Roger Janssen achter de rug zijn, is het tijd om een en ander ook in wedstrijden te gaan testen. Komende zaterdag (6 augustus) staat de eerste oefenwedstrijd op het programma, thuis tegen 5e klasser Roggel. Aanvangstijdstip is 18:00 uur.

Op donderdag 11 augustus staan er 2 (kortere) wedstrijden gepland in de strijd om de Venlo-cup tegen 3e klasser Spcl Irene en klassegenoot Kwiek-Venlo.Op zaterdag 13 augustus zijn de finalewedstrijden om de Venlo-cup. De tegenstanders zijn afhankelijk van de uitslagen van donderdag. Alle wedstrijden om deze Venlo-cup worden gespeeld op de velden van Venlosche Boys. Zie ander bericht op deze site.

Hierna volgt het serieuzere werk met bekerwedstrijden tegen Helden (uit, 20-08-2016), Baarlo (uit, 23-08-2016) en Reuver (thuis, 27-08-2016).

Klik hier om het complete (oefen)programma te zien van alle teams. Kijk echter ook regelmatig bij de rubriek Programma/Uitslagen voor wijzigingen of aanvullingen.