Fysio Fitness Belfeld Kermisloop en van Lier Schoenen Belfeld Kermis Wandeltocht

Stichting CulKermisloop Flyer 2016tuur en Sport Belfeld heeft besloten een aantal wijzigingen aan te brengen in de Fysio Fitness Belfeld Kermisloop. Evaluatie van het, tot nu toe zeker geslaagde evenement, bracht enkele wensen van de lopers naar voren.
De organisatie heeft besloten deze wensen zoveel mogelijk in te willigen en heeft daarnaast besloten hun oor te luister te leggen bij een succesvolle ‘oud-loper’ Sander Schutgens. 

Dit alles heeft er toe geleid dat de Fysio Fitness Belfeld Kermisloop dit jaar een aantrekkelijkere route kent. 


Zo wordt er bij de 10 km nog maar 2 volle rondes gerend ( i.p.v. 4x ‘het rondje om de kerk’…) en wordt  de 5 km dus maar in één volle ronde gerend! Hierbij worden de lopers begeleidt door een in ‘het loperswereldje’ bekende en gewaardeerde speaker: dhr. Frans Reijnen. Daarnaast is goed op de correcte afstand gelet en is ook het
verzoek ingewilligd om in z’n totaliteit een compacter en dus korter programma neer  te zetten.Kermisloop afstanden starttijden
Daardoor zijn ook de aanvangstijden van de diverse afstanden gewijzigd, waardoor de meer prestatieve lopers direct ‘hun ding kunnen doen’ en kunnen de kleintjes nog meer gesteund worden door hun supporters  (door het aanvangstijdstip van hun loop in de middag te zetten).  

Daarnaast organiseert de stichting In samenwerking met de bekende en ervaren, plaatselijke Wandelsportvereniging D.W.F. ( Door Wandelen Fit), op zaterdag 24.09.2016 de 1e Van Lier Schoenen Belfeld Kermis wandeltocht.Wandeltocht Flyer 2016
Het enthousiasme van Stichting Cultuur en Sport en de ervaring van D.W.F. staan garant voor een aantrekkelijke wandeltocht van ca. 15 km door de mooie Belfeldse omgeving.
Start en finish zal zijn bij de kantine van vv Belfeldia en tijdens een tussenstop bij Brasserie Maasduinen kan de inwendige mens versterkt worden.
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 p.p. met hierin inbegrepen koffie, thee en arretjescake

Inschrijven voor beide evenementen kan via www.inschrijven.nl of www.cultuurensportbelfeld.nl

De stichting is nog op zoek naar vrijwilligers welke hand- en spandiensten verrichten tijdens de Fysio Fitness Belfeld Kermisloop.
Aanmelden kan men door een mail te sturen naar:  secretaris@cultuurensportbelfeld.nl