Belfeldia gaat scheidsrechters opleiden

svoHeb je altijd al interesse gehad om een voetbalwedstrijd tot een goed einde te brengen als wedstrijdleider ??.

Bij Belfeldia start in het voorjaar van 2017 een drie-tal bijeenkomsten in samenwerking met de Scheidsrechters Vereniging Venlo waarbij de spelregels, looplijnen, omgang met weerstanden aan de orde komen. Er zal bij 2-tal bijeenkomsten ingegaan worden op de theorie en tijdens het fluiten van een jeugdwedstrijd zal je advies  gegeven worden op het veld door ervaren scheidsrechters (in de rust en na de wedstrijd)

Vind je het leuk om te weten of er een in- dan wel  directe vrijetrap / scheidsrechtersbal  gegeven moet worden en waar je het beste kunt staan bij een hoekschop / vrijetrap, dan krijg je een aantal handvatten aangereikt waarmee te het veld op kunt.

Verder zal er aandacht worden besteed aan spelerspassen en het Digitaal Wedstrijd Formulier en KNVB assist  van de KNVB.

Kun je ook niet wachten, geef je dan op bij VTZ Belfeldia via voetbaltechnischezaken@belfeldia.nl of spreek Ed Jagt / Danny Janssen aan welke je graag zullen helpen.