Familiedag 2017 wederom geslaagd!

Zondag 11 juni hebben we de jaarlijkse familiedag bij Belfeldia gehad. Hier zijn de jubilarissen gehuldigd. Zie hier links de foto van de jubilarissen. Van links naar rechts zijn dit John Engelen (voorzitter) Christian Zeegers (25 jaar), Marc van der Velden (25 jaar), Cor van Hameren (50 jaar), Jac Bos (40 jaar), Jeu Reinders (60 jaar), Har Boots (70 jaar), Jan Dings (25 jaar), Peter Ummenthum (40 jaar) en Wiel Hodselmans (60 jaar). Verder zijn ook de kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd en is het gebouw waar alle materialen voor de jeugd worden opgeborgen omgedoopt tot het “Sjraar Brauer Huuske”. Dit ter nagedachtenis aan de in 2014 overleden Sjraar Brauer die veel voor Belfeldia betekend heeft.

Klik hier voor meerdere foto’s van deze geslaagde dag.