Teamindeling junioren

Beste ouders / verzorgers en jeugdspelers Belfeldia,

Bij deze worden jullie geïnformeerd over de Jeugdindeling informatie blad 17-18. Hierin valt misschien op dat er nog geen trainers aangegeven staan. Dit komt omdat nog niet ieder team een trainer en/of leider heeft. We willen dan ook graag aan u of uw naasten vragen, in het belang van uw zoon of dochter, om erover na te denken trainer of leider te worden van een jeugdteam. Elk jaar wordt het namelijk moeilijker om jeugdteams te voorzien van trainers en leiders. We kunnen bij elk team nog hulp gebruiken. Ook als je geen kennis van voetbal hebt, ben je misschien wel een zeer geschikte leider. Iemand die de jongens tot een hechte groep kan maken of de trainer kan ondersteunen in de randzaken van het voetbal. Mocht je geïnteresseerd zijn, maar niet genoeg informatie hebben om daadwerkelijk bij ons aan de slag te gaan, schroom dan niet om ons dan te mailen, dit kan naar voetbaltechnischezaken@belfeldia.nl. Hopelijk zien we uw mail verschijnen.

Met sportieve groeten, VTZ