Wandeltocht en hardloopwedstrijd tijdens kermis Belfeld

Stichting Cultuur en Sport Belfeld organiseert i.s.m. wandelsportvereniging Door Wandelen Fit op zaterdag 23 september de 2e “van Lier Schoenen Belfeld Kermis wandeltocht over afstanden van 7, 14 en 21 km en voert de deelnemers door de buitengebieden en mooie natuur van Belfeld e.o.

Start en finish van beide evenementen is Gemeenschapscentrum De Hamar, Stevensplein 2 te Belfeld.

Zondag vindt alweer de 6e editie plaats van de Fysio Fitness Belfeld Kermisloop. Geen rondjes om de kerk maar een snelle route van exact 5 km met weinig bochten maakt deze loop uitermate aantrekkelijk voor de deelnemers. De warming-up voor de verschillende loopafstanden zal verzorgd worden door Dans – Fitness – Studio „Dance No Limit“.

Prijzen zijn er in elke categorie voor de nummers 1,2 en 3 en er is een leuke attentie voor elke deelnemer. Daarnaast zijn er een aantal extra prijzen ter beschikking gesteld zoals o.a. 2x een Groot Sportmedisch Onderzoek door Sportgeneeskunde VieCuri.

Voor zowel de wandeltocht als de kermisloop kan men zich inschrijven via www.inschrijven.nl of ter plekke.

Verdere informatie omtrent starttijden en inschrijfgeld vindt u op www.cultuurensportbelfeld.nl