Word jij de “vv Belfeldia Pingelaar van het jaar”…??!!

Op vrijdag 15 september a.s. zal er bij vv Belfeldia vanaf 17.15 uur een fantastische voetbalavond plaatsvinden. Hier leren wij de jeugd weer PINGELEN en ACTIES maken, leren we de jeugd om een 1 tegen 1 situatie te domineren, hoe ze keuzes moeten maken en worden kinderen weer ouderwets een Pingeldoos genoemd.

Deze avond wordt verzorgt door voetbalscholing.nl, die ons vorig jaar en ook dit jaar weer helpen met de ontwikkeling van de trainers en spelers van Belfeldia d.m.v. de Moves-skills cursus. De Moves-skills is een verdere ontwikkeling door René Meulensteen van de Wiel Coerver methode. Rene heeft o.a. vele jaren de veldtrainingen bij Manchester United gedaan onder Ferguson.

Iedere deelnemer krijgt een certificaat van deelname, de beste Pingelaars krijgen een mooi aandenken.

Aanvang van deze avond is 17.30 uur en geldt voor de jeugdleden t/m JO15 (C-jeugd). (Vanaf 17.15 uur inloop) Het einde is ongeveer rond 20.30 uur. Rond deze tijd maken we bekend wie zich bij vv Belfeldia een jaar lang de beste PINGELAAR(S) van het jaar mag noemen. Inschrijven kan door het briefje bij je eigen trainer(s)/leider(s) in te leveren. Heb je het briefje van je trainer (nog) niet gekregen, download het dan hier.