Indeling jeugdteams na wijzigingen nu definitief

Afgelopen zomer hebben we als vereniging meerdere pogingen gedaan om tot een goede teamindeling te komen. Dit heeft geleid tot een aanpassing op het laatste moment in de indelingen bij met name de hogere jeugd. Met het uitgangspunt dat we iedereen willen laten voetballen (en dit in de eerdere situatie niet mogelijk was door regels van de KNVB), zijn we tot een nieuwe indeling gekomen.
Alle trainers en leiders zijn geïnformeerd om nu iedereen op de hoogte te stellen over trainingstijden en wedstrijden. Het overzicht met de trainingsdagen en trainingstijden vind je hier.

Zoals jullie ook kunnen zien in het indelingsschema staan enkele trainers (nog) alleen voor de groep. Bij deze nogmaals de oproep om te kijken of zij geholpen kunnen worden. Dus, mocht je in de gelegenheid zijn om een team uit te helpen (op wat voor manier dan ook), meld je dan bij desbetreffende leider of trainer, of stuur een e-mail naar voetbaltechnischezaken@belfeldia.nl.

Bij deze wensen wij iedereen een plezierig voetbalseizoen wensen.

Met sportieve groeten,

Voetbaltechnische zaken