Meulendijks Sports en Teamwearwinkel bundelen de krachten!

Meulendijks Sports, op de Kerkstraat in Horst, heeft de afgelopen tijd een flinke verbouwing ondergaan. Ondanks dat de winkel tijdens de verbouwing normaal geopend was, is de vernieuwde winkel op vrijdag 3 augustus heropend als ‘Meulendijks Sports & Teamkleding’.

In oktober vorig jaar is het proces gestart om de juiste koers te bepalen voor Meulendijks Sports en Teamwearwinkel. Besloten is om ze samen te brengen onder één noemer: Meulendijks Sports & Teamkleding. Consumenten zijn steeds meer met hun gezondheid bezig. Ze zijn bewuster op het gebied van voeding en ze bewegen meer. De vraag naar sportartikelen neemt daardoor toe. De consument heeft bij Meulendijks Sports & Teamkleding volop keuze uit mogelijkheden om deze artikelen aan te schaffen. Ook zijn veel sporters aangesloten bij een club of vereniging. Naast de individuele behoeften van sporters, is er bij clubs, verenigingen en scholen de behoefte aan uniformiteit en ontzorging op het gebied van teamkleding. Meulendijks Sports & Teamkleding biedt ook datgene en is binnenkort zowel online, via www.meulendijksteamkleding.nl, als offline, in de winkel en in de showroom in Venlo, te bezoeken.  Door een samenwerking met meer dan 30 clubs, verenigingen en scholen, beschikt Meulendijks Sports & Teamkleding over de nodige kennis en ervaring.

Ondernemer Danny Caelen: ‘’Met het bundelen van onze krachten willen wij uniek blijven in de regio. En door de drie pijlers die centraal staan: winkel/showroom, teamkleding en online, zo optimaal mogelijk te combineren in de winkel, kunnen wij ons nog beter profileren in de omgeving. Wij zijn een betrouwbare partner: zorgvuldig, kundig, open en komen onze afspraken na.’’

Meulendijks Sports & Teamkleding is een onafhankelijke, deskundige allround sportwinkel met een lokaal karakter. Het lokale aspect komt tot uiting in de persoonlijke benadering en de maximale aandacht voor bezoekers in de winkel. In de winkel worden sportkleding, sportmaterialen en teamkleding uit de meest toegankelijke sporten verkocht. Zowel voor individuele als georganiseerde sporten, passend bij de individuele wensen en eisen. Denk hierbij aan: fitness, running, wandelsport, voetbal, hockey, tennis, volleybal en badminton.