Belfeldia 1 – DES Swalmen 1

Vandaag een onvervalste kraker in de kelder van de 4e Klasse D! DES Swalmen komt naar vv Belfeldia! Met slechts 4pt. elk, vertoeven de ploegen respectievelijk op de 13e en de 12 plaats in de ranglijst van 14 teams totaal … Een zogenaamd 6-pt duel dus. Win en sluit aan bij de middenmoot … of verlies en je hebt nog een heel lang seizoen in het verschiet! De wedstrijdbal van heden middag wordt gesponsord door KSG uit Reuver. KSG, accountants & belastingadviseurs is een veelzijdig accountantskantoor waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Met een originele aanpak en een hoog kennisniveau trekken wij schouder aan schouder op met onze relaties. Wij zijn werkzaam voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen (MKB), alsmede voor stichtingen en overheden in alle voorkomende sectoren. Lees meer over KSG.

Wij danken KSG voor deze sponsoring en wensen iedereen een sportieve wedstrijd toe. Klik hier voor de voorbeschouwing.