Twan Leurs benoemd tot lid van verdienste

Tijdens de feestavond ter gelegenheid van 25 jaar veteranen B is Twan Leurs benoemd tot lid van verdienste van Belfeldia. Twan is al 25 jaar leider en de drijvende kracht achter de veteranen, of zoals hij het zelf zegt, de Veeties. Zo heeft Twan er onder andere voor gezorgd dat er ieder jaar weer voldoende spelers waren om op zaterdagmiddag lekker te kunnen voetballen. Maar ook het organiseren van bijvoorbeeld een feestavond gaat Twan goed af. Zo was ook zaterdagavond alles weer erg goed geregeld. Iedereen heeft kunnen genieten van een leuk toernooitje, een heerlijke BBQ en uiteindelijk tot in de kleine uurtjes onder het genot van een drankje herinneringen op kunnen halen.

Twan, nogmaals bedankt voor je inzet de afgelopen jaren en gefeliciteerd met je benoeming tot lid van verdienste!