Trainingen 2019-2020 & Leiders gezocht

Beste ouder/verzorger,

De zomerstop nadert langzaam zijn einde. Start van de trainingen zal in de week van 26 augustus plaatsvinden. Hierover worden jullie door de trainers en leiders van desbetreffend team geïnformeerd. Zij zullen op korte termijn contact met jullie zoeken om ook deze informatie te delen. 

Voor de JO15-2 en JO13-2 hebben we tot op heden nog niet voldoende trainers / leiders gevonden. Hierover zullen beide teams nog over geïnformeerd worden. Hopelijk vinden we deze nog op korte termijn, maar we willen jullie alvast vragen om mee te denken. Mocht iemand nog geïnteresseerd zijn om trainer te worden voor een van beide teams dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt zich dan melden bij voetbaltechnischezaken@belfeldia.nl.

Met sportieve groeten, 

Voetbaltechnische zaken.