Behoeftepeiling Samen Winnen Belfeld – jongeren 12-20 jaar

Ben jij 12 tot 20 jaar en geïnteresseerd in (nieuw) sport- en beweegaanbod in Belfeld? Laat het ons weten!

Samen Winnen Belfeld, het samenwerkingsverband van Belfeldse sport- en cultuurverenigingen heeft vorig jaar een subsidie vanuit ZonMw ontvangen om meer jeugd aan het sporten en bewegen te krijgen. Door de toekenning van een landelijke subsidie hebben we de mogelijkheid om vernieuwde sport- en beweegactiviteiten op te zetten voor de inwoners van Belfeld. We gaan niet uit van het aanbod, maar we willen juist als verenigingen kijken naar de vraag die er ligt bij de inwoners van Belfeld.

Begin 2019 is de behoeftepeiling afgenomen bij de basisschoolkinderen uit Belfeld. Vanuit deze enquête zijn we op dit moment bezig met de organisatie van een aantal nieuwe activiteiten. Deze starten in het najaar van 2019. Graag horen we ook wat de behoefte is van de Belfeldse jongeren tussen de 12 en 20 jaar.

Daarom willen we jou vragen deze vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt zo’n drie minuten.

De vragenlijst is te openen door te klikken op deze link.

Bedankt voor je bijdrage!

Samen Winnen Belfeld