Nieuwe bestuursleden Belfeldia verkiesbaar op de ALV op 15 november

Met veel genoegen kunnen we jullie vertellen dat bij de aankomende Algemene Leden Vergadering (ALV) 3 nieuwe bestuursleden verkiesbaar zijn. Dit zijn Lars Peulen (voorzitter), Ward van Cleef (commerciële zaken / vice-voorzitter) en Léon Crommentuijn (algemeen bestuurslid).

Zij stellen zich kort aan jullie voor….

Tevens kunnen we melden dat “zittend” bestuurslid Rens Pieper de rol van penningmeester zal gaan vervullen.

De volledige agenda voor de ALV volgt komende week.

 Het Bestuur

Lars Peulen

Even voorstellen, Lars Peulen, echte Belfeldse jongen, vanaf de F-jes tot nu speler bij Belfeldia en inmiddels 28 jaar oud. In het dagelijkse werkzaam als accountant bij Deloitte, voornamelijk in Maastricht en Eindhoven. Verder woonachtig in Belfeld tezamen met Danique en onze Jack Russel Ted.

Altijd wel betrokken geweest bij activiteiten van de Belfeldia, fluiten bij de toernooien, voetbalkamp en o.a. de potgrondactie.
Stiekem al enige tijd met de gedachte gespeeld om John op te volgen als voorzitter en nu samen met Ward ervoor gekozen om deze rol écht te gaan vervullen. En met een flinke dosis energie en enthousiasme er vol voor te gaan.

 

Ward van Cleef

Mijn naam is Ward Van Cleef, 27 jaar en woonachtig in Belfeld. In het dagelijks leven werkzaam als Key-Accountmanager bij GMT-Benelux B.V. Al 21 jaar draag ik de kleuren van geel en zwart en ik voel mij dan ook een vis in het water binnen Belfeldia.

Naast het actief voetballen draag ik ook graag buiten de lijnen mijn steentje bij. Begonnen met het trainen van jeugdteams, tot het mede-organiseren van de Potgrondactie en dan nu als vicevoorzitter plaatsnemen binnen het bestuur. Een mooie uitdaging om samen met anderen te werken aan de plezierige, sportieve en gezellige club zoals ik Belfeldia altijd ervaren heb.

 

 

Leon Crommentuijn


Ik ben Léon Crommentuijn (61) en woon samen met mijn vrouw Mirjam reeds 31 jaar op de Bolenbergweg in Belfeld. In mijn werkzame leven ben ik in meerdere verkoop- en leidinggevende functies werkzaam geweest in Europa. Sinds februari 2018 heb ik mij teruggetrokken uit het werkzame leven en geniet ik van mijn hobbies fietsen, wandelen en puzzelen.

Graag wil ik met de door mij opgedane werk-ervaringen een bijdrage leveren in het bestuur van Belfeldia waarbij dit in hoofdzaak een ondersteunende functie in het bestuur zal zijn.

Samen met de andere collega’s van het bestuur hoop ik mijn steentje bij te kunnen bijdragen aan Belfeldia.