Week van de Scheidsrechter

Afgelopen week was het weer ‘de week van de scheidsrechter’. Een sportbreed initiatief om onze verenigingsscheidsrechters in het zonnetje te zetten. Onze senioren scheidsrechters hebben we kunnen bedanken voor hun bewezen diensten afgelopen seizoenen en hebben we een presentje kunnen geven. Ook dit lopende seizoen staan zij weer klaar om elk weekend onze wedstrijden in goede banen te leiden. 

Afgelopen zondag hebben we samen, onder het genot van een kop koffie, gekeken hoe ons 2e elftal de winst heeft gepakt. Hierbij hebben we kunnen aanschouwen hoe Jan deze wedstrijd in goede banen heeft kunnen leiden. Hier was het immers uitstekend weer voor. 

Mochten er nog leden, vrijwilligers, of anderen interresse hebben, of de ambitie hebben om scheidsrechter te worden kunnen zij zich altijd melden bij Belfeldia. Een mail mag dan worden gestuurd naar voetbaltechnischezaken@belfeldia.nl