Sinterklaas

Beste Mini, JO8 en JO9 spelers,

De decembermaand staat weer voor de deur en dat betekent dat Sinterklaas in aantocht is. Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij ook dit jaar weer naar vv Belfeldia wil komen, samen met enkele Zwarte Pieten.

Wij vinden dit natuurlijk zeer fijn en we willen dan ook dat jullie met zoveel mogelijk spelers aanwezig zijn tijdens het bezoek van Sinterklaas. Met Sinterklaas is afgesproken dat hij op vrijdag 22 november naar de kantine van Belfeldia zal komen.

De jeugdcommissie wil je dan ook uitnodigen voor dit Sinterklaasfeest. Het is de bedoeling dat iemand je naar de kantine van Belfeldia brengt, waarna je samen met de spelers en leiders van je team het Sinterklaasfeest zult vieren.

Je ouders, boertjes en zusjes mogen dus niet op het Sinterklaasfeest aanwezig zijn.

Je dient om 18:45u aanwezig te zijn. De deuren van de kantine zullen om 18:40u open zijn. We verwachten dat Sinterklaas ons rond 20:00u weer gaat verlaten. Rond deze tijd kun je dus weer door iemand opgehaald worden.

Vergeet niet het strookje in te vullen, de kleurplaten in te kleuren en in te leveren! Wij hopen je op vrijdag 22 november te mogen begroeten.

De jeugdcommissie