NLdoet uitgesteld!

Komende zaterdag ( 14-3-2020 ), stond de 16e editie van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons land, gepland. Verschillende vrijwilligers hebben zich aangemeld om vv Belfeldia te helpen met een aantal klussen.

Het Oranje Fonds, heeft de deelnemende organisaties aan NLdoet, het advies gegeven om hun activiteiten uit te stellen. Dit vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Vv Belfeldia, zal dit advies uiteraard opvolgen, waardoor de beslissing is genomen om de 16e editie van NLdoet bij vv Belfeldia uit te stellen tot een nader te bepalen datum. Deze datum zal nog worden bepaald, en ter zijnde tijd worden gecommuniceerd via onze website en Facebook pagina.

De overige activiteiten welke de komende dagen /  weken zijn gepland bij vv Belfeldia, gaan vooralsnog gewoon door. Vv Belfeldia zal de richtlijnen en instructies van de GGD en RIVM blijven volgen, en zullen voor de overige activiteiten tijdig communiceren, als dit nodig is.