Potgrondaktie Belfeldia 2020

Op naar de lente en de zomer! Weer kunnen genieten van een schitterend bloeiende tuin of balkon! Met deze gedachten ontwaakten de jeugdleden van voetbalvereniging Belfeldia uit hun winterslaap. Wij willen dit mede mogelijk maken! De potgrondaktie!

Wij gaan alle inwoners van Belfeld weer voorzien van goed bemeste potgrond zodat over een aantal maanden weer genoten kan worden van een schitterend bloeiende tuin of balkon.

Alle jeugdleden van de vereniging dragen ook hun/haar steentje hieraan bij. De flyer met bestelformulier heeft u inmiddels mogen ontvangen.

In de periode van 10 tot en met 20 maart zullen onze D en de E leden bij u aanbellen om uw bestellingen te noteren c.q. het bestelformulier af te halen. Uw bestellingen zullen worden afgeleverd op vrijdag 3 april en zaterdag 4 April door A, B en C leden. De goed bemeste potgrond is voorzien van het RHP-keurmerk is verpakt in zakken van 40 liter en wordt geleverd door BVB Substrates te Grubbenvorst. De potgrond zal u worden aangeboden voor € 4,50 per zak. Door aan deze actie mee te doen steunt u onze jeugdafdeling. De opbrengsten van deze actie maakt het voor ons mogelijk om een groot aantal activiteiten te organiseren voor de Belfeldia jeugd. Mocht u een van de leden gemist hebben en wilt u onze actie toch steunen? U kunt uw bestelling ook telefonisch doorgeven aan: Wiel Coumanns (tel. 077-4751391) of via onze website.

Nieuw dit jaar: Bestel makkelijk en betaal veilig via IDEAL, via onze speciaal ingerichte webshop!